Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestShare on LinkedInPrint this page

En aquest mes de maig, encetem una nova ruta de Memòria i Vi: la Maginot Catalana a la Pobla de Massaluca, una visita per la línia fortificada durant la Guerra Civil al mirador sobre el riu Ebre de la Punta del Duc, que finalitzarem degustant els vins i oli a la Cooperativa Agrícola Terra Alta, Caterra, de la Pobla de Massaluca.

Seguint amb la programació, reprogramem la ruta senderista El Cim de la Mort, recentment estrenada amb molt bona acceptació.

Per altra banda, com és habitual, seguim oferint-vos les nostres rutes clàssiques com Vins a la Trinxera amb Celler Frisach o la ruta pel Poble Vell de Corbera d’Ebre, que podeu complementar amb el Memorial de les Camposines i/o les trinxeres de la Cota 402.

Per últim, per a aquells que no ens coneixeu i voleu informar-vos sobre les nostres rutes i visites guiades, us invitem a assistir al Mercat d’Escapades de Barcelona que tindrà lloc del 26 al 28 de maig al Passeig Lluís Companys, al costat de l’Arc del Triomf. D’entrada gratuïta, podreu trobar-nos amb un estand on donarem a conèixer la nostra activitat així com noves propostes de rutes, viatges i visites guiades per al curs 2017/2018.

Avançant-nos al proper mes, podeu consultar el calendari de maig i juny: Rutes guiades pels espais de la batalla de l’Ebre i la guerra civil. Programa maig-juny, 2017

 Rutes guiades pels espais de la batalla de l'Ebre. Maig-juny, 2017
Rutes guiades pels espais de la batalla de l’Ebre. Maig-juny, 2017
Rutes guiades pels espais de la batalla de l'Ebre. Maig-juny, 2017
Rutes guiades pels espais de la batalla de l’Ebre. Maig-juny, 2017