Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestShare on LinkedInPrint this page

Iniciada la primavera, us presentem una de les novetats per a aquest 2018: la nostra ruta a Barcelona! El proper dissabte 21 d’abril tindreu l’oportunitat de conèixer en un recorregut de tres hores, els extraordinaris fets viscuts a la capital catalana durant la Guerra Civil, des del cop d’estat i l’esclat revolucionari, fins a la vida de la ciutat sota els bombardejos i l’entrada de l’Exèrcit franquista, punt d’inici d’una llarga postguerra i dictadura.

Paral·lelament, el 15 d’abril tindrà lloc a Tortosa, l’acte públic  “80 anys, després. Tortosa, memòria i pau. Acte de la ciutadania en record a les víctimes de la guerra civil“, organitzat per Amics de l’Ebre, Terra Enllà i Amics dels Castells.

D’altra banda, i coincidint amb el 80è aniversari dels bombardejos sobre la ciutat de Tortosa, programem una nova ruta: Ales negres sobre Tortosa, centrada en les cròniques dels corresponsals de guerra.

Calendari en pdf: Terra Enllà. Rutes i visites guiades pels espais de la batalla de l’Ebre i la Guerra Civil. Abril, 2018

Terra Enllà. Rutes i visites guiades pels espais de la batalla de l'Ebre i la Guerra Civil. Abril, 2018. Pàgina, 2
Terra Enllà. Rutes i visites guiades pels espais de la batalla de l’Ebre i la Guerra Civil. Abril, 2018.

Terra Enllà. Rutes i visites guiades pels espais de la batalla de l'Ebre i la Guerra Civil. Abril, 2018. Pàgina 1
Terra Enllà. Rutes i visites guiades pels espais de la batalla de l’Ebre i la Guerra Civil. Abril, 2018.