Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on PinterestShare on LinkedInPrint this page

Us presentem el calendari de març, on trobareu detallades les rutes i visites guiades que realitzarem durant tota la Setmana Santa.

A més a més de tota l’oferta habitual a les Terres de l’Ebre – on podeu trobar les visites clàssiques com el Poble Vell de Corbera d’Ebre, el Memorial de les Camposines, la Tortosa de la Guerra Civil, el refugi antiaeri n.4...; les combinades amb degustacions de vins com Vilalba vi i memòria (Quatre Camins) amb Vins del Tros, Biberons a Pàndols (Cota 705) amb Celler Cal Menescal, Vins a la Trinxera amb Celler Frisach; o les senderistes com El Cim de la mort a Gandesa i amb gastronomia com El Secret dels Brigadistes amb el Restaurant Miravall– aportem en aquest nou mes: Brigadistes a les vinyes del Priorat i una novetat que ens acosta fins a les Terres de Ponent, exactament al municipi d’Almatret (Segrià). Exactament, el diumenge 25 de març a les 11.00h oferirem gratuïtament la ruta Almatret i la fortificació del Cingle de la Pena, cruïlla dels fronts de l’Ebre i el Segre“, organitzada per Espais Naturals de Ponent dins el cicle d’activitats 2018, dutes a terme en els espais de la xarxa.

En pdf:  Terra Enllà. Rutes i visites guiades pels espais de la batalla de l’Ebre i la guerra civil. Març, 2018

Us informem que hi ha hagut una substitució en la “Ruta del Poble Vell de Corbera d’Ebre, les trinxeres de la Cota 402 i el Memorial de les Camposines”. En comptes de visitar les trinxeres de la Cota 402, s’anirà a les trinxeres de les Devees. Disculpeu les molèsties.

Terra Enllà. Rutes i visites guiades pels espais de la batalla de l'Ebre i la guerra civil. Març, 2018
Terra Enllà. Rutes i visites guiades pels espais de la batalla de l’Ebre i la guerra civil. Març, 2018
Terra Enllà. Rutes i visites guiades pels espais de la batalla de l'Ebre i la guerra civil. Març, 2018. B
Terra Enllà. Rutes i visites guiades pels espais de la batalla de l’Ebre i la guerra civil. Març, 2018.